Gå til indholdet
  • 33 25 50 75
  • Gammel Kongevej 29, 1610 København V
Instagram Facebook-square Youtube
Main Menu
  • Forestillinger
    • Miss Saigon
    • Love Me Kenter
    • Tidligere forestillinger
  • Planlæg dit besøg
    • Praktiske oplysninger
    • Virtuel tour
    • Salsplan
  • Gavekort
  • Om Teatret
    • Teatrets historie
    • Rundvisninger
    • Billedgalleri
    • Plakat- og programsalg
    • Kontakt
    • Pressefotos
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Grupper
    • Gruppebilletter og arrangementer for grupper
    • Grupperundvisninger
    • Middag med Mord
    • Skoler
  • Erhverv
    • Events
    • Erhvervsklub
  • Jobs
  • Restaurant
Billetter

Spilleperiode:

Forår 1996

Spilletider:

Varighed:

Aldersanbefaling:

Velkommen til en forestilling, som rummer alt, hvad man kan tænke sig af fest, farver, musik, dans og komik. En forestilling, som også handler om at elske hinanden – og om værdighed.

Da vi besluttede os til at opsætte La Cage aux Folles, vidste vi slet ikke, hvad vi gik ind til. Vi ringede til Richard Balestrino i New York, for han var eksperten, han havde lavet forestillingen 15 gange tidligere.

Han gjorde alt, hvad han kunne for at skræmme os fra tanken: “Det er den største forestilling, den dyreste forestilling, den vanskeligste forestilling, den mest umulige, håbløse, rædselsfulde- og mest vidunderlige forestilling, man kan beskæftige sig med”. Sådan nogenlunde var hans ord. Og det gjorde os selvfølgelig straks interesserede: “Vil du lave den igen?”, spurgte vi. “Jeg kunne ikke tænke mig noget værre”, sagde han, “men jeg vil elske det”.

Og så var det bestemt. Med en ønskebesætning på alle rollerne og med et hold af de mest talentfulde dansere i Norden, begyndte prøverne så den 30. oktober. Og Richard Balestrino havde ret: Produktionen af den forestilling har været det største og mest komplicerede, vi nogensinde har været ude for. Alle har puklet ud over enhver tænkelig grænse – og har overgået sig selv. Men det har været umagen og strabadserne værd.

Historien om La Cage aux Folles

La Cage aux Folles har en omtumlet baggrund. Den begyndte som fransk boulevardkomedie med stor publikumssucces, spillede i Paris i 7 år, blev derefter filmatiseret – og endelig forvandlede den sig til et rigtigt klassisk Broadway-show.

Jean Poiret’s lystspil La Cage aux Folles, (direkte oversat Tosseburet – navnet på den elegante franske natklub, hvor hand­lingen udspiller sig) havde premiere på Theatre du Palais Royal i Paris 1973 med forfatteren Poiret selv, som natklubejeren Georges og Michel Serrault som hans ven Albin, drag-dronningen i natklubben. Stykket blev en succes uden sammenligning i Paris.

Ideen at producere en musical på denne succes duk­ kede op hos den amerikanske film- og teaterprodu­ cent, Allan Carr, da han under et besøg i Paris 1976 blev anbefalet at tage et kig på Poiret’s komedie. Man ville gå i gang med det samme

Alligevel varede det tre år, inden rettighederne til musicalen var i hus, og i mellemtiden nåede stykket at blive filmatiseret, stadigvæk med Michel Serrault som Zaza, men med Ugo Tognazzi som Georges. Filmen, som havde Danmarkspremiere i 1978 med titlen Mød Min Hr. Mor, havde stor succes, og i U.S.A. blev det den største publikumssucces nogensinde for en ikke­ amerikansk film.

Men der skulle gå yderligere fire år, inden musicalen kunne præsenteres for publikum. Komponisten Jerry Herman var selv begyndt at lege med en ide til en musical efter at have set filmen, og det blev da også ham, der fik til opgave at skabe både musik og sang­ tekster. Herman var blevet et stort navn med sikre hits som bl.a Hello Dolly og Marne.

Opgaven med at skrive dialogen fik en på den tid ung novice i musicalfaget, Harvey Fierstein – en ung mand, som selv havde været drag-artist. Han havde også skrevet det fremragende stykke Torch Song Trilogy (Det var en lørdag aften). Arthur Laurents blev ansat som instruktør. Han var en erfaren teatermand med librettoen til musicals som West Side Story og Gypsy samt manuskript til film som Vore bedste År og Tur­ ning Point på sin meritliste.

La Cage aux Folles blev på ny en kæmpesucces og fik i 1984 ikke mindre end seks Tony Awards – inklusive en Tony for Bedste Musical.

Autorerne

Musik og sangtekster
Jerry Herman

Jerry Herman

Et eller andet sted i verden – og som regel flere steder på een gang – spilles døgnet rundt noget af Jerry Hermans musik. Så populære er hans kompositioner blevet. Og efter han i 1983 komponerede musik­ ken til La Cage aux Falles, slog han for alvor sit navn fast.

Jerry Herman blev født på Manhattan i New York og voksede op på den anden side af Hudson floden i New Jersey. Broadway lå således “lige om hjørnet” – og snart skulle han fejre helt enestående succes­ ser. Allerede som teenager fik han sin første succes med musik til en cabaret, som hed Night Cap – og derefter er det gået slag i slag: Milk and Honey, Hella Dolly, Marne og La Cage aux Falles hører til hans mest kendte.

Gennem årene har han modtaget alverdens priser – bl.a. en Tony Award for La Cage aux Falles, flere Drama Critic’s Awards, Grammy’er, guld- og platinplader, adskillige Variety Critic’s Poll Awards etc.

Dialog
Harvey Fierstein

Harvey Fierstein

Københavnerne vil huske Harvey Fiersteins skuespil Det var en lør­ dag aften, som på Rialto Teatret for flere år siden blev en enestående succes med Preben Kristensen i den store hovedrolle. Men Harvey Fierstein er også skuespiller, og allerede som 12-årig stod han første gang på scenen. Som 16-årig debuterede han som dragshow-artist, og som 21 årig fik han sit første skuespil opført professionelt.

Med stor interesse og indsigt kastede han sig over at forvandle Jean Poiret’s skuespil La Cage aux Falles til musical. Mød Min Hr. Mor, som stykket hed på dansk, var også blevet filmatiseret – og var blevet en omgående succes. Nu skulle det stå sin prøve som musical.

Som forfatter er Harvey Fierstein først og fremmest interesseret i menneskelige relationer, og tonen i hans dialog vidner o fin for­ ståelse for stykkets personer. “Det er vigigt at forstå”, siger han, “at vi alle er mennesker – og at det er ok at “være, hvad man er”. “Vi skal behandle os selv og andre med respekt og værdighed”, siger han.

For sin skuespillerpræstation i Det var en lørdag aften modtog Har­ vey Fierstein en Tony Award som “Årets bedste skuespiller” og for La Cage aux Falles modtog han en for “Bedste manuskript”.

Originalinstruktion
Arthur Laurents

Arthur Laurents

Originalkoreografi
Scott Salmon

Scott Salmon

Originalkostumer
Theoni V. Aldredge

Theoni V. Aldredge

Det Kreative Team

Instruktør og koreograf
Richard Balestrino

Richard Balestrino

Richard Balestrino var en del af det team, som kreerede den originale version af La Cage aux Folles på Broadway. Siden har han sat forestil­lingen op 14 gange rundt om i verden: i U.S.A., Canada, Australien, Skandinavien og Sydamerika.

Richard Balestrino startede sin teaterkarriere på Broadway som skuespiller og danser i Godspell og The M’agic Show. Herefter arbejde­ de han som instruktør og koreograf over hele U.S.A. – et arbejde, som førte ham sammen med stjerner som Chita Rivera, Shirley MacLaine, Frank Sinatra og Elisabeth Taylor.

Men at være med til, sammen med Scott Salmon og Arthur Laurents, at kreere La Cage aux Folles for første gang på Broadway står trods alt som den mest betydningsfulde begivenhed i hans professionelle karriere.

Assistent til R. Balestrino
Jette Nejman

Jette Nejman

Assistent til Richard Balestrino – og det vil sige ikke så lidt, for Richard er hurtig – og det skal hans assistent også være. Jette Nejman har en lang kar­ riere bag sig som solodanser – bl.a. ved Malmo Stadsteater, hvor hun begyndte i 1964.

Jette er svensk gift og bor i Skåne. Ved opsætningen af La Cage i Malmo var hun ligeledes Balestrinos assistent. Så Jette kender hvert trin i den musical.

Scenografi
Erik Ulfers

Erik Ulfers

Erik Ulfers har i mange år skabt dekorationer og kostumer for både scenen og fjernsynet. I 1980’erne og 90’erne har han rundt om i Euro­ pa – udover sit omfattende arbejde i Amerika – designet produktioner af bl.a. Romeo og Julie, Cabaret, Amadeus – og tre forskellige produk­tioner af La Cage aux Folies.

For nylig kunne man på Folkan i Stockholm se hans udgave af Jungle­ bogen – og i 1996 har han premiere på 1001 Nats Eventyr på The Royal New Zealand Ballet.

Erik Ulfers arbejder for både film og TV – og han har modtaget adskil­lige priser for sine enestående arbejder.

Make-up og parykker
Richard Mawbey

Richard Mawbey

Richard Mawbey skabte frisurer og make-up til La Cage, da den havde sin premiere i London i 1986. Han har arbejdet på utallige produktio­ner både i England og U.S.A., f.eks. Hello Dolly, Aladdin, Sugar Babies- og Pygmalion med Peter O’Toole og Amanda Plummer.

Han har også designet hår og make-up til Starlight Express i både Japan og Australien, og han arbejder nu som chef-designer i Wig Specialities i London, hvor hans kunder tæller personer som: Sean Connery, Richard Harris, Anthony Hopkins, Dame Edna og Barbara Streisand.

Oversættelse
Jesper Kjær

Jesper Kjær

Jesper Kjær er en af Danmarks mest anvendte oversættere – og det gælder alt fra Shakespeare og Moliere over Tennesse Williams til musi­ cals og viser. Blot i de seneste år har han været mester for fordanskningen af forestillinger som Piaf, Sound of Music, Blodbrødre, Tartuffe, Carousel og En Duft af Ungdom.

Men herudover har Jesper Kjær oversat en stribe Disney-tegnefilm bl.a. Den lille Havfrue, Skønheden og Udyret og Løvernes Konge. Jesper Kjær skriver også selv tekster, hvilket han har gjort til både revyer, radio og TV.

Kostumier
Annika Stigsdotter

Annika Stigsdotter

Svensk kostumier. Annika stod midt i genskabningen af alle kostumerne til La Cage efter Theoni Aldredges originaltegninger – det samme hun gjorde, da forestillingen sattes op i Malmo – da hun pludseligt og helt uventet døde.

Annika havde gennem sit liv designet kostumer til utallige forestillinger – og som tekstilkunstner og scenograf har hun over 200 produktioner bag sig, spændende over alt fra opera og klassiske skuespil til moderne dramatik og børneteater. Annika Stigsdotter var en farverig, original kunstner, som vil bli­ ve savnet både i Danmark og i Sverige.

Kapelmester & sangindstudering
Mogens Dam

Mogens Dam

Lysdesign
Jens Lange

Jens Lange

Lyddesign
Mark Jones

Mark Jones

En særlig tak til
David Firman, Mark York & Donald Pippin

David Firman, Mark York & Donald Pippin

Medvirkende

Albin/Zaza
Preben Kristensen

Preben Kristensen

blev uddannet ved Aarhus Teaters skuespillerskole i slutnin­ gen af ?O’erne, hvorefter han bl.a. spillede Tony i West Side Story, inden han forlod landsdels­ scenen og drog til København. Her har han spillet en lang række af roller, bl.a. Arnold i Det var en Lørdag Aften, McMurphy i Gøgereden, Fyrst Mysjkin i Idioten, Herman Bang i Komedie i Grænselandet og i Flagermusen var han i en periode Prins Orlofsky.

Herudover har Preben medvirket i TV, film og radio – og ikke at forglemme er han en af de tre – De ved nok! Preben har fået mange legater og hædersbevisninger, bl.a. Teaterpokalen 1992.

Georges
Per Pallesen

Per Pallesen

blev uddannet på Ålborg Teaters elevskole i 1966. Han har siden arbejdet både som skuespiller og instruktør – og i 1979 begyndte han som direktør for Hjørring Revyen, hvor han også har fungeret som en af hovedkræfterne. Sammen med Søren Pilmark skrev han tekster og var den ene halvdel af Pallesen & Pilmark shows, som bl.a. bragte d’herrer på turne til Det Fjerne Østen.

Per har  spillet utallige roller på næsten alle teatre i Danmark, bl.a. Kaspar Røghat i Der var Engang på Det Kongelige Teater. Desuden har han medvirket i mange film og i flere hundrede TV-udsendelser. I 1984 modtog han Jeppe-Prisen.

Monsieur Dindon
Lars Knutzon

Lars Knutzon

er oprindeligt uddannet på Odense Teaters elevskole, og der­ efter har han optrådt på praktisk talt alle teatre i Danmark. Han har lavet film og TV, han  har lavet radio, han har instrueret og skrevet tekster. Han er kort sagt teatermand om en hals.

I en kortere årrække var han tillige direktør for ABC Teatret på Frederiksberg, og til foråret ven­ ter der ham en stor instruktøropgave på Det Kongelige Teater.

Jean-Michel
Karsten Jansfort

Karsten Jansfort

er autodidakt og har gennem årene medvirket i adskillige sommerrevyer. Herfra kom han i 1990 til Det Ny Teater i Genboerne. Derefter blev det Nørrebros Teater med forestillinger som Spillemand på en Tagryg og Chicago.

På Det Danske Teater og Privat Teatret spillede han med i Skaf mig en Tenor, og herudover har Karsten medvirket i en del cabaret-forestillinger og foreningsunderholdning.

Anne
Anne Mette Busch

Anne Mette Busch

har  gennemgået en to-årig teateruddannelse i dans, drama og sang, hvorefter hun har medvirket i et væld af forestillinger: Kiss me Kate på både Aarhus Tea­ ter og Det Ny Teater, 9 forskellige opsætninger på Stadttheater Baden bei Wien, derefter igen i Danmark på Privat Teatret i Kielgasten, i Styrmand Karlsens Flammer, Hello Dolly – og på Nørre­ bro Teater i Chicago, Annie Get Your Gun og Grease.

Anne Mette medvirkede i Cats i Hamburg det meste af et år og kom så til Ålborg Teater i Carousel. Hun har lavet både radio, TV og film, medvirket ved CD indspilninger og lavet koreografi

Jaqueline
Betty Glosted

Betty Glosted

begyndte sin uddannelse som lyrisk/dramatisk sopran ved Odense Musikkonservatorium, men skiftede i 1976 over til Aarhus Teaters skuespillerskole. Efter sin uddannelse blev Betty Glosted på Aarhus Teater i 10 sæsoner og spillede både store dramatiske roller og musicals, bl.a. Heksejagt, Bagtalelsens Skole, Columbus, Kong Lear, Vild Honning samt West Side Story, Sweet Charity, Annie Get Your Gun, My Fair Lady m.fl.

Siden 1989 har Betty Glosted arbejdet free lance i København og har bl.a. haft stor succes med Andrew Lloyd Webbers musical for een kvinde: Tell me on a Sunday.

Madame Dindon
Lizzi Lykke

Lizzi Lykke

kommer fra Odense Teaters elevskole og debuterede i 1973. Siden er det gået stærkt på alle tre landsdelsscener, hvor Lizzi Lykke har  spillet både teater, radio, TV, film og revy. I et par sæsoner kom Lizzi til København og spillede på ABC Teatret og Cafe Teatret – derefter tilbage til Aarhus Teater, hvor en stribe af store roller ventede på hende.

I 1994 bosatte Lizzi Lykke sig fast i København og har siden medvirket i Figaros Bryllup på Grøn­ negårds Teatret og i Grease på Nørrebro Teater.

Jacob
Donald Andersen

Donald Andersen

er uddannet på Århus Teaters skuespillerskole, hvor han tilbragte de første år af sit professionelle liv. Her medvirkede han bl.a. i Titus Andronicus, Laser og Pjal­ter og i Chorus Line, en forestilling, han også spillede her på Det Ny Teater.

Donald Andersen har spillet i stribevis af forestillinger på de fleste københavnske  teatre, bl.a. Sweet Charity, Kiss me Kate, Atlantis, Trold kan tæmmes og Little Shop of Horrors. På Det Kon­ gelige Teater medvirkede han i Engle i Amerika. Herudover har han lavet masser af TV og lagt stemme til bl.a. Løvernes Konge. Aftenens rolle som Jacob spillede Donald også på Aarhus Tea­ ter i 1987

Swing
Lene Buchardt

Lene Buchardt

begyndte sin professionelle karriere i 1984. Hun har danset i adskilli­ ge shows og underholdningsprogrammer i TV, og hun har været med i både Cirkus Revyen og Holstebro Revyen.

Lene har danset i flere musicals både på Det Ny Teater og på andre teatre: Den Glade Enke, Sou­ th Pacific, Annie Get Your Gun, Chicago, Cabaret m.m. Lene medvirker ligeledes i trylleshows med Michael Deutch.

Derma
Johane Espeland

Johane Espeland

er uddannet på Balletakademiets musicalskole i Goteborg 1991- 1994. Herudover har han yderligere uddannet sig et år indenfor jazz og musicalteater.

Johan har i Sverige medvirket i bl.a. West Side Story, The Boyfriend, The Wiz og Company, og han har  arbejdet som instruktør- og koreografassistent på bl.a. Pippin og Company. Johan fik i 1995 tildelt Carina Aris Stipendiet for dansere.

Chantal
Xavier Estrela

Xavier Estrela

er født og uddannet i Spanien, og han har studeret sang hos bl.a. Ian Adam. Hans professionelle karriere startede i Madrid i operetten Bohemios, og derefter blev det klassisk og moderne dans, der optog ham og førte ham via Zaragoza Balletten til Italien – og vide­ re til Malmø Stadsteater.

I Danmark har Xavier medvirket i West Side Story, Den indbildt Syge, og på Pantomime Teatret i Tivoli har  han bl.a. danset Harlequin. “Jeg elsker La Cage”, siger han, “det er en skøn udfor­ dring”.

Odette
Carlos de la Fé

Carlos de la Fé

er født på Gran Canaria og flyttede som 18-årig til London, hvor han blev uddannet på School of Performing Arts og Royal Ballet Upper School. Han blev derefter engageret på Malmo Stadsteater, hvor han har danset hovedpartier i alt fra Svanesøen og Rom­ eo og Julie over Balanchine og Culberg til operetter og musicals.

Carlos har netop danset i Patric King’s Close Up XXX, og han er koreograf for Skåne Danse Tea­ ter, hvor han stadig er aktivt medlem.

Nicole
Thomas Mathson Flores

Thomas Mathson Flores

er  uddannet  som sanger  på Sigtuna  Musikskola, Stockholm, og som danser på School of Performing Arts i Goteborg. Han debuterede som sangso­ list, da han var 8 år gammel, og han har bl.a. givet koncerter i Stockholms Koncerthus.

Thomas har bl.a. medvirket i Oliver, Mozart og Den Gerrige, han har lavet både pladeindspilnin­ ger og TV, og han har sunget i både funk- og popbands i Stockholm. Herudover har han medvir­ ket i utallige shows og danseforstillinger, bl.a. på Goteborgs Opera.

Hanna
Morten Innstrand

Morten Innstrand

er født i Norge og uddannet på den 3-årige danselinie på Gate­ borgs Balletakademi. I 3 år arbejdede han med Danse Teater Thalia og på Stora Teater i Gote­ borg – derefter 3 år med Ostgota Balletten i Norrkoping, og i de senere år har Morten arbejdet som freelance danser bl.a. på svensk TV4, Caprioli Dance Company, 5th Art Production og Per Jonsson.

I Danmark har Morten Innstrand danset hos Marie Brolin Tani Danseteater og Micado danse Ensemble.

Bitelle
Hanne Jacobsen

Hanne Jacobsen

er en af vore mest erfarne showdansere. Siden hun begyndte sin karriere i 1978, har hun medvirket i et utal af musicals på de fleste af landets teatre.

Hendes første professionelle optræden var i West Side Story på Odense Teater, og herefter er det gået slag i slag med forestillinger som bl.a. Guys and Dolls, Cabaret, Game, Piger til Søs, A Chor­ us Line, Sweet Charity, Chicago, Jesus Christ Superstar og La Cage Aux Folles. Hanne er medlem af Micado danse Ensemble.

Lo Singh
Lars Jensen

Lars Jensen

startede sin balletuddannelse som 18-årig ved at gå på Skolen for Moderne Dans her i landet, samt træne på Balletakademiet i Sverige.

Lars har danset i Micado danse Ensemble i sæsonen 1994/95, og i foråret 1995 medvirkede han i musicalen Carousel på Ålborg Teater.

Swing
Peter Juhl

Peter Juhl

begyndte først at danse som 20-årig, og han uddannede sig fra 1992 på Skolen for moderne Dans. Allerede året efter var han med til at lave koreografi i Kanonhallen til Workshopscenen.

I 1994 medvirkede han som danser i Dancin’ City på Gammel Dok, og året efter koreograferede og dansede han i teaterkoncerten Blandet Kærlighed på Bellevue Teatret.

Angelique
Charlotte Rindom

Charlotte Rindom

startede som professionel danser her på Det Ny Teater i for­ stillingen Sommervaudeville 1908. Siden har hun medvirket i adskillige musicals på Ålborg Tea­ ter, Odense Teater og Aarhus Teater, hvor hun bl.a. spillede samme rolle i La Cage aux Folles, som hun udfylder her på teatret i aften.

Charlotte har medvirket i flere TV-produktioner og i mange moderne dansekompagnier, og hun er – sammen med Mikala Bjamov – kunstnerisk leder og koreograf for Micado danse Ensemble.

Michael Sandwick
Mercedes

Mercedes

har en lang uddannelse bag sig indenfor både step, jazz, klas­ sisk og moderne ballet. Han er dog mest kendt – både herhjemme og i udlandet – som stepdan­ ser. I U.S.A., Danmark, Tyskland og Spanien har han optrådt som solist, bl.a. med The Internati­ onal Tap Dance Orchestra.

Michael Sandwick har her emme bl.a. medvirket i West Side Story og Styrmand Karlsens Flam­ mer, og han har lavet TV både i Danmark og i U.S.A.

Swing
Anders Thorhauge

Anders Thorhauge

er uddannet som danser og sanger på London Studio Centre. Han har medvirket i forskellige shows i England, og i Danmark medvirkede han i Ester, Annie Get Your Gun, Chicago, Hello Dolly og her på teatret i Jesus Christ Superstar.

Anders har også optrådt på Dansescenen, han har lavet musikvideo, og sidste år optrådte han i 8 måneder på et stort krydstogtskib i Caribien. Herudover har han medvirket i filmen The Adven­ tures of Mary-Kate and Ashley.

Phaedra
Peter Aagaard

Peter Aagaard

har bl.a. medvirket som skuespiller i Ålborg Revyen 1989-92 og i Studenterrevyen 1993-94, og han har arbejdet både på Rialto Teatret og på Kaleidoskop.

Peter har danset siden han var 3 år gammel, og han har medvirket i danseshows i Bangkok. Des­ uden har han optrådt både i radio, på TV og på film. I år er det ham, der har lavet koreografi til Crazy Christmas Cabaret-forstillingen i Sceneriet. Blev i TV3 kåret som Skandinaviens næstmest charmerende  mand!

Tabarro, Pepe
Niels Alm

Niels Alm

bas – er uddannet hos bl.a. Karin Monk, Margrethe Enevold, Kjeld Taarup og Sten Byriel. Han har medvirket som solist i Operafabrikkens opførelse af Kurt Weills Down in the Valley og i Menottis Amahl og Nattegæsterne.

Niels Alm har også medvirket i Den Jyske Operas opførelse af Wagners Gotterdammerung, han har været solist ved flere kirkekoncerter – og så var han korsanger i Flagermusen her på teatret.

Francis
Michael Stjerne Bjørnson

Michael Stjerne Bjørnson

tenor – startede som 9-årig i Københavns Drengekor og rejste med dem rundt i det meste af verden. Siden har han modtaget undervisning hos John Guttmann, Birgit Bastian, Bente Zaber og Ian Adams.

Michael har sunget en større rolle i radio-operaen “Cerobin”, og han har optrådt som solist ved flere arrangementer rundt i landet. I Det Ny Teaters Flagermusen var han tenor i koret.

Monsieur Renaud
Ole Hvidman

Ole Hvidman

er tenor og er elev af den kendte italienske baryton Paolo Sil­ veri, professor ved Santa Cecilia konservatoriet i Rom.

Udover sin koncertvirksomhed i ind- og udland har Ole Hvidman været tilknyttet Den Jyske Ope­ ra siden 1975. Her har han medvirket i en lang række opera- og operetteforestillinger, ligesom Ole også medvirkede i Det Ny Teaters opsætning af Flagermusen.

Hercule
Bo Kristian Jensen

Bo Kristian Jensen

tenor – har sin professionelle debut med denne forestilling. Han er musiksproglig student fra Skt. Annæ Gymnasium, og han har sunget i Københavns Dren­ gekor. Herudover har han medvirket i diverse rock- og showbands, men det er nu mest den klas­ siske undervisning, der tager hans tid.

Etienne
Stefan Holst Larsen

Stefan Holst Larsen

som er baryton, har ligeledes sin professionelle debut her i La Cage. Han har sunget som solist i Københavns Drengekor, hvor han har fået sin musikalske uddannelse, udover den han fik som musikstuderende på Skt. Annæ Gymnasium, med hvis kor han har turneret i både U.S.A. og Afrika.

Madame Renaud
Birgit Lyngholm

Birgit Lyngholm

er uddannet sopran og pianist ved Vestjysk Musikkon­ servatorium, og herudover har hun studeret sang hos Ian Adams i London.

Udover talrige solistoptrædener, bl.a. Nytårskoncerter med Vestjysk Symfoniorkester og Børge Wagner, har hun sunget Tryllefløjten på Odense Teater og Albert Herring og West Side Story på Esbjerg Teater, i sidstnævnte i rollen som Maria.

Paulette
Christine Schøtt

Christine Schøtt

sopran, er elev af Vibeke Briiicker og Anne Rosing-Schow. Hun studerer på 5. år til cand. mag. ved Musikvidenskabeligt Institut.

Christine har medvirket i talrige koncerter med Tivolis Koncertkor og Den Jyske Operas kor, og hun har været solist i cabaretforestillinger og koncerter, bl.a. her på teatret med Jens Kistrup som vært. Christine har også instrueret musikforestillinger, og hun medvirkede fornylig i Det Ny Teaters Flagermusen.

Barbette
Charlotte Vigel

Charlotte Vigel

alt – kommer fra Bornholm og har sunget siden sin tidlige ung­ dom. I 1988 fik hun en pladekontrakt i Hamburg, og i 1990/91 var hun studievært på TV2 Born­ hohn. Så fulgte en pladekontrakt med CMC, og hun har optrådt som solist på diverse soundtracks for Fullmoon.

Efter et kortere kursus på musicalskole i Lund har Charlotte nu udgivet en CD Surprise, Surpri­ se, hvor hun er en del af en pigetrio. Herudover er hun forsanger i rockbandet Legend og i soul­ bandet Street Beat.

Colette
Trunte Aaboe

Trunte Aaboe

mezzo – studerer sang på Musikkonservatoriet. Hun har medvirket som solist ved flere koncerter, bl.a. Bachs Matthæus Passion, dfrigeret af Michael Schi:inwandt, og Handels Utrecht Te Deum.

Trunte Aaboe medvirkede i Det Unge Opera Compagnies opførelse af Tryllefløjten i 1994 og i Det Ny Teaters opsætning af Flagermusen. I en årrække sang hun i jazzkvartetten Cantanterne.

10
3
13
4
5
1
6
2
7
8
9
11
12

3 måder at købe billetter

1. Online

Hele døgnet
Køb billet online her

2. Telefonisk

33 25 50 75
Se vores åbningstider

3. Personligt

Gl. Kongevej 29
Se vores åbningstider

Tilmeld dig teatrets

nyhedsbrev

Modtag informationer om premierer, særarrangementer, billetsalg mv. på Det Ny Teater. TeaterNyt udsendes 10 gange om året. Du kan når som helst afmelde dig igen.

Billetter

Læs mere

Planlæg dit besøg

Læs mere

Erhverv

Læs mere

Restaurant

Læs mere

Billetkontor
  • Tlf. 33 25 50 75
  • billet@detnyteater.dk
  • Gammel Kongevej 29
  • 1610 København V
  • Se åbningstider
Administration
  • Tlf. 33 25 60 05
  • adm@detnyteater.dk
  • Gammel Kongevej 29
  • 1610 København V
Forestillinger
  • Miss Saigon
  • Love Me Kenter
  • Tidligere forestillinger
Planlæg dit besøg
  • Praktiske oplysninger
  • Salsplan
Om teatret
  • Teatrets historie
  • Rundvisninger
  • Plakat- og programsalg
  • Pressefotos
  • Jobs
Planlæg dit besøg
  • Praktiske oplysninger
  • Salsplan
Grupper
  • Gruppebilletter og arrangementer for grupper
  • Grupperundvisninger
  • Events
  • Erhvervsklub
  • Middag med Mord
  • Skoler
Følg os
Facebook-f Instagram Youtube
  • Privatlivspolitik
  • Handelsbetingelser
Billetkontor
  • Tlf. 33 25 50 75
  • billet@detnyteater.dk
  • Gammel Kongevej 29
  • 1610 København V
  • Se åbningstider
Administration
  • Tlf. 33 25 60 05
  • adm@detnyteater.dk
  • Gammel Kongevej 29,
  • 1610 København V
Information
  • Planlæg dit besøg
  • Privatlivspolitik
  • Handelsbetingelser
  • Pressefotos
  • Jobs
  • Planlæg dit besøg
  • Privatlivspolitik
  • Handelsbetingelser
  • Pressefotos
  • Jobs
  • Planlæg dit besøg
  • Privatlivspolitik
  • Handelsbetingelser
  • Pressefotos
  • Jobs
  • Planlæg dit besøg
  • Privatlivspolitik
  • Handelsbetingelser
  • Pressefotos
  • Jobs
Følg os
Facebook-f Instagram Youtube

© 2022 Det Ny Teater

Administrer samtykke til cookies
Vi bruger cookies til at optimere vores websted, services, samt markedsføring.
Funktionsdygtig Altid aktiv
Den tekniske lagring eller adgang er strengt nødvendig med det legitime formål at muliggøre brugen af en specifik tjeneste, som abonnenten eller brugeren udtrykkeligt har anmodet om, eller udelukkende med det formål at overføre en kommunikation via et elektronisk kommunikationsnet.
Præferencer
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for det legitime formål at lagre præferencer, som abonnenten eller brugeren ikke har anmodet om.
Statistikker
Den tekniske lagring eller adgang, der udelukkende anvendes til statistiske formål. Den tekniske lagring eller adgang, der udelukkende anvendes til anonyme statistiske formål. Uden en stævning, frivillig overholdelse fra din internetudbyders side eller yderligere optegnelser fra en tredjepart kan oplysninger, der er gemt eller hentet til dette formål alene, normalt ikke bruges til at identificere dig.
Marketing
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for at oprette brugerprofiler med henblik på at sende reklamer eller for at spore brugeren på et websted eller på tværs af flere websteder med henblik på lignende markedsføringsformål.
Vælg muligheder Manage services Vælg forhandler Læs mere om disse formål
Se præferencer
{title} {title} {title}
Forestillinger
Miss Saigon
Love Me Kenter
Planlæg dit besøg
Praktiske oplysninger
Salsplan
Virtuel tour
Gavekort
Om Teatret
Teatrets historie
Rundvisninger
Billedgalleri
Plakatsalg
Kontakt
Jobs
Cookie- og privatlivspolitik
Grupper
Gruppebilletter
og arrangementer for grupper
Gruppe rundvisninger
Middag med mord
Skoler
Erhverv
Events
Erhvervsklub
Restaurant
Køb Billetter

Oh no! What has happened? This is not good

A mistake has occurred as i should have been replaced with a lot more sexier text than me. Help our web designer by pointing this out